dc.contributor.author | Türksoy, Adnan | |
dc.contributor.author | Bölükoğlu, İlhan | |
dc.date.accessioned | 2015-10-28T11:25:37Z | NULL |
dc.date.available | 2015-10-28T11:25:37Z | NULL |
dc.date.issued | 2001 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12397/5381 | NULL |
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.publisher | Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü | en_US |
dc.subject | Restoran İşletmeciliği, Yiyecek-içecek Sektörü, Menü Analizi, Menü Mühendisliği, İşgücü Maliyetleri | en_US |
dc.title | Menü Analiz Sürecinde Kullanılan Yöntemlerden Menü Mühendisliğindeki Son Gelişmeler: İşgücünü Dikkate Alan Bir Model | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | Article | en_US |