DSpace Repository

Gıda sektöründe kritik kontrol noktaları ve tehlike analizleri (HACCP) ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ilişkisinin incelenmesi

Show simple item record

dc.contributor.author TOPOYAN, MERT
dc.date.accessioned 2015-11-26T15:11:41Z NULL
dc.date.available 2015-11-26T15:11:41Z NULL
dc.date.issued 2003
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.12397/11921 NULL
dc.description.abstract en_US
dc.language.iso tr en_US
dc.publisher DEÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü en_US
dc.subject Gıda güvenliği, Food security, Gıda sektörü, Food sector, Kalite yönetim sistemi, Quality managemenet system, Kalite kontrol, Quality control, Kalite, Quality, Tehlike analizleri ve kritik kontrol noktaları, Hazard analysis and critical control points en_US
dc.title Gıda sektöründe kritik kontrol noktaları ve tehlike analizleri (HACCP) ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ilişkisinin incelenmesi en_US
dc.title.alternative en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account