dc.contributor.author | TOPOYAN, MERT | |
dc.date.accessioned | 2015-11-26T15:11:41Z | NULL |
dc.date.available | 2015-11-26T15:11:41Z | NULL |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12397/11921 | NULL |
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.publisher | DEÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü | en_US |
dc.subject | Gıda güvenliği, Food security, Gıda sektörü, Food sector, Kalite yönetim sistemi, Quality managemenet system, Kalite kontrol, Quality control, Kalite, Quality, Tehlike analizleri ve kritik kontrol noktaları, Hazard analysis and critical control points | en_US |
dc.title | Gıda sektöründe kritik kontrol noktaları ve tehlike analizleri (HACCP) ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ilişkisinin incelenmesi | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | Thesis | en_US |