DSpace Repository

Menü Analiz Sürecinde Kullanılan Yöntemlerden Menü Mühendisliğindeki Son Gelişmeler: İşgücünü Dikkate Alan Bir Model

Show simple item record

dc.contributor.author Türksoy, Adnan
dc.contributor.author Bölükoğlu, İlhan
dc.date.accessioned 2015-10-28T11:25:37Z NULL
dc.date.available 2015-10-28T11:25:37Z NULL
dc.date.issued 2001
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.12397/5381 NULL
dc.description.abstract en_US
dc.language.iso tr en_US
dc.publisher Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü en_US
dc.subject Restoran İşletmeciliği, Yiyecek-içecek Sektörü, Menü Analizi, Menü Mühendisliği, İşgücü Maliyetleri en_US
dc.title Menü Analiz Sürecinde Kullanılan Yöntemlerden Menü Mühendisliğindeki Son Gelişmeler: İşgücünü Dikkate Alan Bir Model en_US
dc.title.alternative en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account