DSpace Repository

Yeni Ürünün Pazara Sunulmasında Markanın Önemi ve Probiyotik Yoğurt Pazarı Üzerine Bir Uygulama

Show simple item record

dc.contributor.author Cebeci Perker, Burçak
dc.contributor.author Yalçın, Elem
dc.date.accessioned 2015-10-06T16:48:14Z NULL
dc.date.available 2015-10-06T16:48:14Z NULL
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.12397/2401 NULL
dc.description.abstract Bu çalısmada yeni ürün kavramı ve markanın iliskisi irdelenerek, yeniürünün pazara sunulmasında markanın önemi incelenmistir. Öncelikliolarak ürün kavramı, yeni ürünün pazara sunulmasında alınacakpazarlama bilesenleri kararları irdelenmistir. Ardından marka, markayönetimi kavramlarına ve marka stratejilerinden marka genislemesikavramına yer verilmistir. Son asamada odak grup çalısmalarından eldeedilen bilgiler derlenerek analiz edilmistir. In this study, the relationship between the concepts of new product andthe brand is examined. In addition representing new products to marketand its effects are criticized. First, concepts of product and itscomponents are evaluated. Secondly, the brand, its management, and itsstrategies are analyzed. Furthermore, in order to get convenient data forresearch, one of the qualitative research techniques which is ‘'focusgroup'' is used. Consequently, the data that gathered via focus groupstudies are evaluated. en_US
dc.language.iso tr en_US
dc.publisher Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi en_US
dc.subject Ürün, Yeni Ürün, Marka, Marka Değeri, Marka Yönetimi,Product, New Product, Brand, Brand Value, Brand Management en_US
dc.title Yeni Ürünün Pazara Sunulmasında Markanın Önemi ve Probiyotik Yoğurt Pazarı Üzerine Bir Uygulama en_US
dc.title.alternative THE IMPORTANCE OF THE BRAND DURING THE PROCESS OF INTRODUCING THE NEW PRODUCT: A CASE STUDY ON THE PROBIOTIC YOGURT MARKET en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account